آرمان خوزستان رئیس اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: برای خرید و نگهداری ماهی قرمز باید به توصیه های بهداشتی توجه کرد.
به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،ناصر عسکری فرد گفت: در ایام نوروز هزاران قطعه ماهی قرمز توسط شهروندان خریداری شده و برای زینت سفرههای هفت سین استفاده میشود، بنابراین ضرورت دارد در خرید و نگهداری آنها به چند توصیه مهم بهداشتی دامپزشکی توجه شود.
لازم است ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.
باید از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکههای غیر عادی در روی پوست بدن خودداری شود.
از کودکان خود بخواهید از دست زدن و بازی کردن با ماهی خودداری کنند.
شهروندانی که سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای تعویض آب ماهی و شستشوی ظروف نگهداری آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
بهترین دمای آب نگهداری ماهیان زینتی ۲۵-۲۲ درجه سانتیگراد و بهترین PH ۸-۸/۶ است.
برای ضدعفونی کردن ظروف نگهداری ماهی میتوان از نمک طعام ۳ درصد یا پرمنگنات سدیم، پرکلرین و بتادین استفاده کرد.
اگر از آب آشامیدنی شهری جهت تعویض آب ماهیان استفاده میشود جهت کلرزدایی آب مورد استفاده را یک شبانه روز در ظروف دهان گشاد و در هوای آزاد قرار دهید تا کلر موجود در آب از بین برود.
در روز طبیعت ماهی قرمز نباید در آبهای آزاد و منابع آبی رهاسازی شود بهترین مکان برای آزادسازی این ماهیان محلهایی است که توسط شهرداریها برای این کار اختصاص مییابد.
منبع خبر «آرمان خوزستان» است و آرمان خوزستان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 7601 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آرمان خوزستان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.