آرمان خوزستان: یک متخصص تغذیه بر لزوم استفاده از سبزیجات بین افطار و سحر به منظور جلوگیری از تشنگی روزهداران تاکید کرد.
به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر بیژن حلی با توصیه به رعایت آداب تغذیهای ویژه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: روزهداران باید توجه کنند در وعده افطاری حتما یک مایع گرم ترجیحا چای تلخ یا شیر گرم مصرف کنند. با توجه به اینکه دستگاه گوارش بعد از ساعتها میخواهد فعالیت خود را آغاز کند با رعایت این مورد دستگاه گوارش برای فعالیت دوباره آماده میشود.
وی افزود: همچنین توصیه میشود در وعده افطاری از غذاهای سنگین استفاده نشود زیرا هنوز دستگاه گوارش آمادگی پذیرش غذاهای بسیار سنگین را ندارد. هنگام افطار در ابتدا باید غذاهای سبک مانند آش، سوپ یا حلیم استفاده شود.
این متخصص تغذیه گفت: همچنین باید بین وعده افطاری تا سحر حتما یک وعده میوه مصرف شود. در وعده سحری نیز باید غذاهایی با ارزش غذایی بالا مصرف شود و از مصرف غذاهای پر کربوهیدرات مانند ماکارونی که موجب تشنگی میشوند پرهیز شود.
حلی عنوان کرد: حتما در وعده سحری باید از سبزیجات استفاده شود زیرا سبزیجات آب را در خود نگه میدارند و موجب آبرسانی به بدن میشوند. در نتیجه با مصرف سبزیجات احساس تشنگی در فرد روزهدار کمتر میشود.
منبع خبر «آرمان خوزستان» است و آرمان خوزستان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 18556 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آرمان خوزستان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.