کوفته ریزه معمولا در فر یا مایکروفر پخته می‌شود و اگر شما امکان دسترستی به این دو وسیله را ندارید می توانید با استفاده از شعله پخش کن و سپس قرار دادن دیگ روی آن به پخت این غذای خوشمزه دست بزنید.

مدت زمان آماده‌سازی و طبخ: ۵۰ دقیقه در مایکروفر

مواد لازم: 

– ۵۰۰ گرم گوشت گوساله (چرخ شده)

– هشت عدد پیاز (خرد شده)

– یک حبه سیر (خرد شده)

– یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

– یک دوم فنجان خمیر خشک شده داخل نان فانتزی

– یک عدد تخم مرغ

– آرد سفید مقداری

– ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی (خرد شده)

– یک دوم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

– دو قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

– دو قاشق غذاخوری آبلیمو

طرز تهیه:

گوشت چرخ‌کرده، نیمی از پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، خمیر داخل نان، جعفری و تخم‌مرغ را در داخل  کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. با مواد حاصل، هشت عدد کوفته ریزه درست کنید و هر کدام را در مقداری آرد سفید بغلتانید و پوششی آردی برای آن‌ها ایجاد کنید. ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کوفته‌ها را با دقت در داخل ظرف بچینید.

در کاسه دیگری گوجه فرنگی‌های خرد شده را کمی حرارت دهید و پس از افزودن باقی‌ مانده مواد لازم به آن، سس گوجه فرنگی حاصل را روی کوفته‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و خوراک را به مدت ۳۰ دقیقه با قدرت متوسط یا ۵۵ درصد در مایکروفر بپزید. این مدت زمان، در ظرف بدون در، به نصف کاهش پیدا می‌کند.