آرمان خوزستان :یک متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه دستگاه گوارش بعد از چندین ساعت روزهداری، فعالیت خود را دوباره آغاز میکند، ابتدا آماده پذیرش غذاهای خیلی سنگین نیست، بنابراین در این وعده باید از غذاهای سبک مانند آش و سوپ استفاده شود.
دکتر بیژن حلی در گفتوگو با ایسنا اظهارکرد: یکی از کارهایی که حتما باید در ماه مبارک رمضان انجام شود این است که روزهداران ابتدا وعده افطاری خود را با یک مایع گرم ترجیحا چای کمرنگ یا شیر گرم باز کنند. این کار کمک میکند تا دستگاه گوارش که پس از ساعتها میخواهد مجددا فعالیت خود را آغاز کند، آماده فعالیت شود.
وی افزود: باید سعی شود در وعده افطاری از غذای سنگین استفاده نشود. با توجه به اینکه دستگاه گوارش بعد از چندین ساعت روزهداری، فعالیت خود را دوباره آغاز میکند ابتدا آماده پذیرش غذاهای خیلی سنگین نیست، بنابراین در این وعده باید از غذاهای سبک مانند آش و سوپ استفاده شود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: توصیه میشود بین وعده افطاری تا سحر حتما یک وعده میوه مصرف شود. در وعده سحری نیز غذاهای با ارزش غذایی بالا استفاده شود و از مصرف غذاهای پرکربوهیدارت مانند ماکارونی و غذاهای پرچرب زیاد که موجب تشنگی میشود، پرهیز شود.
وی افزود: مصرف سبزیها در وعده سحری بسیار مفید است زیرا سبزیها آب را در خود نگه میدارند و موجب میشوند آبرسانی به بدن انجام شود و حس تشنگی در روزهداران کمتر شود.
منبع خبر «آرمان خوزستان» است و آرمان خوزستان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 7523 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آرمان خوزستان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط آرمان خوزستان در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.